Aan de slag!

Binnenkort zullen organisaties meer gebruik moeten gaan maken van reserveringen, ook al zijn ze dat niet gewend.

 

Met het gratis reserveringstemplate én onze speciale actie, leer jij in een handomdraai applicaties op maat maken. Zo kun je veel mensen helpen en omzet genereren in deze bijzondere tijd.

Wat zit er bij de actie inbegrepen?

Reserveringstemplate
 • Kant-en-klaar reserveringstemplate
 • Zelf aanpassen en uitbreiden
 • Meerdere reserveringsopties
 • Bevat al veel functionaliteit
 • Snel opleveren bij je klant!
Explorer niveau
 • Leer basiselementen en denkwijzen
 • Leer hoe je het applicatiedoel bepaalt
 • Leer je applicatie te schetsen
 • Leer procesmatig werken
 • Begin met het uitbouwen van template
Ranger niveau
 • Leer zover mogelijk automatiseren
 • Maak connecties tussen applicaties
 • Pas geavanceerde navigatie toe
 • Leer complexe berekeningen maken
 • Bouw het template nog verder uit

Reserveringstemplate

Het gratis template voor het maken van een reserveringstool kun je volledig zelf aanpassen en uitbouwen. Het template bevat al veel standaard functionaliteit! Denk bijvoorbeeld aan een zelfregistratiefunctie, betalingsmodules, gebruikersbeheer en standaard e-mailtemplates die je naar je gebruikers kunt sturen.

Tevens biedt het template al allerlei reserveringsopties en kun je je applicatie eenvoudig koppelen met andere apps via Zapier. Kortom, het template is een goede basis en het afmaken ga je helemaal zelf leren!

Explorer niveau

In het eerste niveau van de Academy leer je de basiselementen van het Triggre platform en het maken van een applicatie, samen met de denkwijze die wij hiervoor hanteren. Je leert hoe je het doel van je applicatie bepaalt, hoe je ontdekt wat een applicatie moet kunnen en je leert hoe je procesmatig kan werken bij het ontwikkelen van applicaties.

Je beantwoordt vragen zoals “waar begin je met schetsen?”, “hoe werkt het design?”, “wie gaat de applicatie gebruiken?” en “welke formulieren gebruik je?”. Met dit niveau ga je begrijpen hoe het reserveringstemplate in elkaar zit.

Ranger niveau

In het tweede niveau ga je een stap verder qua ontwikkeling en maak je applicaties met meer inhoud. Met dit niveau haal je alles uit het reserveringstemplate. Jouw applicatie wordt een groter bouwwerk, omdat er meer complexe onderdelen aan je applicatie worden toegevoegd en je bepaalde processen zo ver mogelijk leert automatiseren.

Je leert je applicatie te verbinden met andere apps, complexe berekeningen te maken, geavanceerde navigatie toe te passen en nog veel meer. Mocht je met Ranger applicaties maken voor je klanten, dan ontvang je 15% commissie op iedere verkochte applicatie!

Wat doen anderen met Triggre?

Bekijk het verhaal van Bouwe Koopal.

Wat krijg je?

Explorer niveau

Ranger niveau

Reserveringstemplate

Het template krijg je cadeau!

Hoe werkt de speciale actie?

1. Je koopt het aanbod via onderstaande knop voor €195,-. Je koopt dan het Explorer niveau en het Ranger niveau van de online Academy in één keer. Hierbij krijg je het reserveringstemplate cadeau, deze wordt binnenkort uitgebracht. Daarnaast koop je ook jouw eigen Triggre omgeving, waarin je het template verder kunt uitbouwen. Je eigen Triggre omgeving is één maand gratis. Hierna betaal je €19,- per maand voor je Triggre omgeving. De overige producten blijven uiteraard na betaling voor altijd gratis.

2. Na aankoop krijg je direct toegang tot de triggre.academy website én jouw Triggre omgeving. Op de triggre.academy website kun je alle Explorer en Ranger uitlegvideo’s bekijken en heb je toegang tot onze online community van Triggre Creators. In jouw eigen Triggre omgeving kun je oefenen en uiteindelijk zelf een reserveringsapplicatie maken. Je krijgt hierover verschillende mails met instructies.

3. Je gaat eerst aan de slag met de video’s van de Academy en het ontdekken van Triggre. Dan wordt in mei het reserveringstemplate gelanceerd. We brengen je hier direct van op de hoogte. Je kunt het template dan inladen in je eigen omgeving en verder uitbouwen met je nieuwe skills. Je kunt dan direct aan de slag om reserveringsapplicaties te maken voor je klanten!