Het meertalige klantportaal van OCI verbonden met SAP

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

OCI focust zich op het zijn van de best presterende producent in de kunstmest-en melamine sector wereldwijd. Ze dragen actief bij aan het terugdringen van de voedselproblemen in de wereld. Om dit te doen, moeten hun cliënten het gevoel hebben dat zij voorop staan en dat is precies wat OCI heeft gecreëerd, door hen te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment.

OCI’s klanten voorzien van relevante informatie lijkt misschien een eenvoudige taak, maar relevante informatie is een zeer breed concept. Gegevens moeten worden gecombineerd, gefilterd en afgestemd op iedere behoefte van een klant. “Daarom had OCI behoefte aan een oplossing die zo flexibel was als onze manieren om klanten te helpen”, zegt Ger Huijten, Manager Business Systems bij OCI.


“Met Triggre hebben we een nieuw klantenportaal gemaakt dat volledig aanpasbaar is om aan de eisen van onze klanten en stakeholders te voldoen.” – Ger Huijten, Manager Business Systems bij OCI

“De portal verschaft de relevante informatie voor elke stakeholder”, zegt Ger Huijten. OCI heeft zelfs een manier opgenomen om eenvoudig feedback van de stakeholders te ontvangen. Hun waardevolle suggesties zijn in no-time verwerkt in de portal. Voordat we samenwerkten met Triggre, werd het proces van het plaatsen van bestellingen via e-mail en telefoon gedaan. OCI heeft hun klantervaring enorm verbeterd met hun Triggre-applicatie, omdat het hele proces nu geautomatiseerd is.

Get started for free and experience the power of the Triggre platform.

By signing up for your free account, you agree to receive e-mails from Triggre.

By using our site you agree to our use of cookies to deliver a better site experience.