Ontdek in onze walk-through hoe jij eenvoudig applicaties kunt bouwen.

In onze walk-through ontdek je in 10 minuten wat Triggre precies is en hoe jij dit kunt inzetten om zelf krachtige bedrijfsapplicaties te maken, zonder ontwikkelaars.

Triggre is het leukste en meest gebruiksvriendelijke platform om zelf software mee te maken. Kleine en middelgrote organisaties over de hele wereld hebben bedrijfsapplicaties gemaakt met Triggre en ondersteunen zo meer dan honderdduizend gebruikers.

Organisaties die werken met Triggre

Wat kun je verwachten van Triggre?

Fun!

Het maken van je eigen applicaties wordt met Triggre een feestje.

Eenvoudig

Je hoeft geen technische kennis of programmeerervaring te hebben.

Betaalbaar

Voor de prijs van één uur IT support, gebruik je Triggre de hele maand!

Wat ga je doen?

Jouw persoonlijke, online walk-through is een korte tour door Triggre. Tijdens de walk-through krijg je persoonlijk uitleg van Jesse en ga je zelf een wijziging maken aan een applicatie.

Ieder onderdeel van Triggre wordt toegelicht – zo krijg je direct een goed beeld van het platform! Daarna ontvang je via de mail informatie waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan.

build-tool-of-your-dreams
"Ik wilde zelf een applicatie maken, zonder afhankelijk te zijn van programmeurs. Ik raad iedereen Triggre aan die geen programmeur kan of wil betalen."
René Stout
Stichting NIBIG
"Ik was enorm verbaasd over de snelheid waarmee je Triggre leert en hoe snel je dus in staat bent om als professional je eigen applicaties te ontwikkelen."
Bouwe Koopal
AdKwAdraat

Ontdek in Triggre’s korte walk-through hoe je zelf eenvoudig software op maat maakt voor jouw organisatie of klanten.

Denk bijvoorbeeld aan klantportalen, reserveringstools of logistieke planningssystemen. Begin nu en ontdek direct de mogelijkheden.

Door je aan te melden voor de walk-through, ga je akkoord met het ontvangen van e-mails van Triggre.