NCR – Het herontwerpen van bedrijfsprocessen stimuleert innovatie bij NCR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

De multinational NCR Corporation is een toonaangevend technologie- en omni-channel solutions bedrijf dat software, hardware en professionele diensten aanbiedt. Langdurige softwareprojecten, constante upgrades en lege IT praatjes vormden een bedreiging voor creativiteit en efficiëntie bij NCR.

Wat zij wilden, en nodig hadden, is het realiseren van ideeën in een korte tijd en het direct profiteren van software zonder het gedoe wat daarbij komt kijken.

Adrie Dore, manager Logistics EMEA, was bewust van deze situaties en zag de mogelijkheden om het proces te verbeteren en kosten te besparen.  “Het vinden van de juiste software oplossing bleek moeilijk te zijn. Dat was tot ik kennis maakte met Triggre.”

“Triggre geeft ons de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe inzichten, zodat we onze supply chain processen continu kunnen verbeteren.” – Adrie Dore

Tegenwoordig gebruikt NCR verschillende toepassingen, zoals een Inbound én Outbound Routing Guide. De laatste – die een berekening maakt op basis van transportkosten, extra kosten zoals brandstof en ETA – verdient een speciale vermelding: de applicatie heeft meer dan 20 Microsoft Access databases geëlimineerd, die zijn gemaakt over een periode van meer dan 20 jaar.

Adrie Dore: “Toen Triggre me voor het eerst vertelde dat het ons cloud oplossingen kon bieden zonder programmeren, was ik even sceptisch als nieuwsgierig.” De test case kwam als een verrassing: we waren in staat om sneller dan ooit een applicatie te bouwen. Triggre heeft zijn beloften waargemaakt en NCR was aan boord – nu besparen ze inmiddels meer dan €30K per maand en werken ze sneller dan ooit tevoren.

Get started for free and experience the power of the Triggre platform.

By signing up for your free account, you agree to receive e-mails from Triggre.

By using our site you agree to our use of cookies to deliver a better site experience.