Waarom Triggre een voordeel is voor developers

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bij Triggre gebruiken we onze eigen tool om een verscheidenheid aan interne processen te automatiseren. We hebben bijvoorbeeld applicaties voor het registreren van vakantieverlof, HRM-activiteiten en facturering. Met een tool voor het automatiseren van processen, zouden we gek zijn om het niet zelf te gebruiken en ons eigen leven makkelijker te maken, toch?

Maar toen onze lead architect onlangs tijdens de lunch vroeg of hij een nieuwe omgeving kon krijgen om een eenvoudige applicatie te maken om licenties te volgen die in Triggre worden gebruikt, vonden sommige collega’s dit in het begin een vreemd verzoek. Als een ervaren programmeur die enorm goed is in zijn werk, was het toch mogelijk dat hij deze applicatie zelf ging programmeren?

Op zoek naar de uitdaging

Natuurlijk is onze lead architect perfect in staat om een dergelijke applicatie zelf te programmeren. Maar dat betekent niet dat het zijn favoriete taak in de wereld is. Wat hij echt graag doet, is werken aan meer uitdagende projecten, zoals Triggre zelf. Met behulp van Triggre voor het maken van een basisapplicatie, kan hij zich snel concentreren op de moeilijkere taken die hij graag uitvoert.

Vanwege die uitdagende taken is hij überhaupt een carrière in development begonnen. Het maken van een formulier om wat gegevens in te vullen of een ‘terug’-knop in een applicatie maken, zijn niet die uitdagende taken. En dat is waarom Triggre ook interessant is voor ontwikkelaars.

Met Triggre kan het maken van procesgerelateerde applicaties, die geen harde technische kennis vereisen, door iedereen binnen de organisatie worden gedaan. Zo kunnen developers zich meer richten op de meer uitdagende, technische projecten die niemand anders binnen de organisatie kan doen.

Het snijden van uien, aardappelen en sinaasappels

Neem bijvoorbeeld een chef-kok. Een chef-kok begint zijn carrière met het snijden van uien, aardappelen en sinaasappelen over en weer – belangrijke vaardigheden om te beheersen die respect voor het proces creëren.

Naarmate hij meer ervaring krijgt, in verschillende keukens werkt en echt een masterchef wordt, wil hij geen uien of sinaasappelen meer snijden. En waarom zou hij dat doen? Hij zal waarschijnlijk een restaurant willen beginnen en mensen een geweldige eetervaring geven.

Maar stel je je voor dat de chef-kok een kookboek schrijft en het aan mensen geeft om zijn gerechten zelf te maken. Dit geeft de chef-kok de kans om te experimenteren met het combineren van nieuwe smaken en het creëren van technische gerechten, in plaats van iedere avond het menu van zijn restaurant voor zijn gasten te koken.

Want voor een chef draait het om experimenteren en ontdekken wat er mogelijk is – en zo werkt het ook met een carrière in development.

Automatiseer de basis

Als ontwikkelaars Triggre kunnen gebruiken om een formulier toe te voegen of in no-time een applicatie te maken, of – zelfs beter – als niet-technische mensen in het bedrijf dit zelf kunnen doen, krijgen ontwikkelaars de kans om zich te concentreren op complexere problemen.

Met andere woorden, zich niet meer bezighouden met taken die kunnen worden geautomatiseerd door platforms zoals Triggre. In plaats daarvan kunnen ontwikkelaars het uitdagende werk omarmen dat hen in de eerste plaats aan hun vakgebied heeft aangetrokken!

Get started for free and experience the power of the Triggre platform.

By signing up for your free account, you agree to receive e-mails from Triggre.

By using our site you agree to our use of cookies to deliver a better site experience.