Hoe kun je het meest uit je Triggre tool halen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Triggre helpt organisaties concurrerend te blijven in de markt. Het zorgt ervoor dat je veel sneller werkt, door processen op een makkelijke manier te vereenvoudigen. Met Triggre kun je iedere tool bouwen waarvan je denkt dat je organisatie die nodig heeft. Als je een ‘wat als?’ vraag hebt, dan is het antwoord vinden met Triggre een fluitje van een cent.

Je kunt je tool in een mum van tijd aanpassen om het direct in de praktijk te zien en resultaten te testen. Triggre is een tijdbesparend, innovatievriendelijk en winstgevend platform. In deze blog leggen we alle dingen hierboven uit door en voorbeeld te geven!

Overal contracten maken: OCI’s module

Onze klant OCI ervaarde voorheen problemen omdat hun ERP-systeem niet op iedere locatie beschikbaar was. Als de salesmanager bijvoorbeeld een klant heeft bezocht om over een nieuw contract te onderhandelen, heeft hij alle afspraken die zijn gemaakt op een notitieblok gekrabbeld.

Als hij weer op kantoor was, moest hij de informatie handmatig in het systeem invoeren. Maar het zou even duren voor hij hier aan toekomt, omdat hij meestal meerdere klantbezoeken heeft gepland op één dag. Met andere woorden, hij moest de klant laten wachten.

Daarom gebruikte OCI Triggre om een aanvulling te maken op hun customer portal: een module die door salesmanagers wordt gebruikt om contracten te maken op iedere locatie. Tegenwoordig is het proces aanzienlijk soepeler.

Bij het sluiten van een overeenkomst met een klant meldt de salesmanager zich op locatie aan bij de customer portal om alle relevante informatie in te voeren, zoals de overeengekomen prijs en aantallen.

Op de achtergrond worden alle vereiste gegevens naar het ERP-systeem van OCI verzonden. Bovendien is het contract onmiddellijk beschikbaar voor de klant in de customer portal, zodat de klant direct orders kan gaan plaatsen.

Je hebt de tool… Gebruik ‘m!

Het leuke aan het verhaal van OCI is dat zij Triggre al voor andere processen gebruikten en een kans zagen om nog meer uit hun tool te halen. Dit laat duidelijk zien hoe belangrijk het is om regelmatig je processen te evalueren.

Kun je efficiënter werken of je klanten op een betere manier helpen? Kun je meer halen uit je bestaande tools of werkwijzen? Misschien voelt het alsof alle processen optimaal werken, maar liggen er verborgen kansen te wachten!

 

Get started for free and experience the power of the Triggre platform.

By signing up for your free account, you agree to receive e-mails from Triggre.

By using our site you agree to our use of cookies to deliver a better site experience.